Kohti toista puolikasta

27 Elo

Ensimmäinen toimintakausi on jo puolessavälissä ja syksyn haasteet ovat vielä edessä. Kevät hurahti yhdistyksen perustamiseen liittyvissä asioissa (yhdistyksen rekisteröiminen, pankkitilin perustaminen, nettisivujen teko, logon suunnittelu, sähköpostilistojen perustaminen yms.), mutta nyt syksyllä voimme keskittyä itse toimintaan täydellä teholla. Toki keväällä saatiin polkaistua myös jaostojen toiminta hyvin alulle: jaostot kokoontuivat ensimmäisiä kertoja, ainejärjestöt tiivistivät yhteistyötä ja yhteistyön tuloksena syntyi hienoja ideoita. Jaostojen kokoontumisista tehdään aina muistiot, jotka ovat kaikkien luettavissa jaostojen omilla sivuilla. Kannattaa siis syksyn aikana seurata nettisivujemme päivittymistä ja käydä kurkkaamassa, mistä jaostot keskustelevat ja mitä ne tekevät.

Kasvo ry haki Tamyn yhdistysasemaa, joka myönnettiinkin sillä ehdolla, että kaikki yksikön ainejärjestöt, mukaan lukien Reettorit, liittyvät yhdistykseen (sääntö Tamyn yhdistysohjesäännöissä). Reettorithan ovat puheopin, logopedian ja vokologian ainejärjestö, joka on jakautunut kolmeen yksikköön. Kasvatustieteiden yksikköön kuuluvat vokologian opiskelijat. Reettorit halusivat onneksi liittyä Kasvoon ja he ovat aktiivisesti osallistuneet jo toimintaan. Mukavaa saada teidätkin Reettorit mukaan toimintaan!

Yhdistyksemme logon on suunnitellut Kamilla Kilponen, joka on auttanut myös nettisivujen visuaalisen ilmeen luomisessa. Kiitämme Kamillaa, sillä pidämme kovasti hauskasta ja tyylikkäästä logostamme! Logosta tehtiin keväällä myös haalarimerkkejä, jotka tulevat syksyllä myyntiin. Muistathan siis ostaa itsellesi syksyn ykköshaalarimerkin!

On ollut ilo huomata, kuinka ainejärjestöt ovat innolla rakentaneet yhteistyötä ja kehittäneet Kasvon toimintaa. Samalla innolla ja aktiivisuudella kohti toista toimintakauden puolikasta!

Kasvo ry:n hallituksen puolesta,

Veera

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: