Opiskelijajäseneksi opintotiimeihin!

24 syys

Nyt sinulla on oiva tilaisuus vaikuttaa oman yksikkösi opintoihin ja ilmottautua mukaan opintoja kehittäviin ja arvioiviin tiimeihin! Valitse tiimeistä sinua kiinnostavat ja lähetä hakemuksesi 16.10. mennessä osoitteeseen kasvory(a)gmail.com. Kerro, mihin tiimiin/tiimeihin haluaisit osallistua ja miksi sinua kiinnostaa erityisesti ko. tiimit. Perustelujen ei tarvitse olla pitkiä, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta opintojen kehittämisestä/ops-työskentelystä. Riittää, että olet kiinnostunut opintojen kehittämisestä ja pystyt sitoutumaan tiimityöskentelyyn ensi vuodeksi 🙂

EDU:ssa viime lukukautena käyttöön otettu pooli-työskentely jatkuu. Pooleista on tullut opintotiimejä, joihin tarvitaan myös opiskelijoiden edustus.

Opintotiimit ovat:
1. Kelpoistavien opintojen tiimi
2. Pedagogisten opintojen tiimi
3. Perus- ja aineopintojen tiimi
4. Maisteriopintojen tiimi
5. Opintojen ohjauksen tiimi

Tiimit ovat pitkälti itseohjautuvia ja toiminta tarpeista lähtevää. Eri koulutusten opiskelijat tulee olla edustettuina tasapuolisesti.

Tiimit tulevat kokoontumaan 1-2 kertaa lukukaudessa. Maaliskuussa on yksikön ops -päivä, jolloin kaikki tiimit + muu väki on paikalla. Tällöin tiimit kertovat, missä mennään. Yhdessä keskustellaan tutkinto-ohjelman toteutumiseen liittyvistä kysymyksistä.

syysterkuin,
Veera

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: