On aika juhlien!

29 Lok

Koko kasvatustieteiden yksikkö on nyt saman katon alla ja kaikkien opiskelijoiden yhteinen yksikköjärjestö, Kasvo ry, on luoto rakentamaan siltoja ainejärjestöjen ja niiden jäsenten välille. Tätä juhlistaaksemme järjestämme opiskelijoille ja henkilökunnalle tarkoitetun cocktail-juhlan torstaina 8.11.

Ikävä kyllä pystyimme kutsumaan juhliin vain rajallisen määrän vieraita, mutta jatkobileisiin ovat tervetulleita ihan kaikki! Tule siis kanssamme juhlistamaan yhteistä yksikköä, yksikköjärjestöä ja antoisaa yhteiseloa.

Cocktail-juhlien paikat täyttyivät nopeasti, mutta kaikki lomakkeen täyttäneet pääsivät mukaan juhlimaan. Jos joudut jostain syystä perumaan ilmoittaumisesi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Veera Ikkelälle (veera.ikkela@uta.fi). Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä samasta osoitteesta.

Jatkot alkavat klo 22 Anniskeluravintola Rumassa ja jatkuvat pikkutunneille asti. Sisään pääsee ilmaiseksi klo 23 asti.

Tapahtuman löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/490057881015692/

Kasvo ry:n hallitus

P.S. Etkö ehtinyt ilmoittautua cocktail-juhliin? Tarjoamme ratkaisun: Sinulla on mahdollisuus osallistua juhliin auttamalla järjestelyissä. Etsimme cocktail-juhliin nimittäin keittiöapulaisia. Tehtäviin kuuluu lähinnä ruokien esillelaittoa. Kiitokseksi työstä saa leffaliput 🙂 Ilmoittauduthan mahdollisimman pian (viim. keskiviikkoon 31.10. mennessä) veera.ikkela(a)uta.fi -osoitteesseen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: