Katseet ensi vuoteen

11 Mar

Juhlat on juhlittu onnistuneesti! Kiitos vielä kerran kaikille vieraille, järjestelijöille, esiintyjille, juontajille, kuvaajalle ja muille, jotka tekivät juhlasta ikimuistoisen! Lisätietoa juhlissa otetuista kuvista luvassa vähän myöhemmin.

Kun juhlista on toivuttu, on aika suunnata katseet jo ensi vuoteen. On valittava Kasvon uudet hallituksen jäsenet, suunniteltava ensi vuoden toimintaa ja sovittava tuloista ja menoista. Ketkä ovat siis ensi vuonna rakentamassa yhtenäisempää yksikköä? Järjestetäänkö ensi vuonnakin samanlaisia yhteisiä juhlia? Miten opiskelijoiden etua ajetaan? Miten ainejärjestöjen yhteistyötä tuetaan? Näihin kaikkiin kysymyksiin saadaan vastaus yhdistyksen syyskokouksessa marraskuun lopussa. Voit tutustua toimintasuunnitelmaesitykseen jo ennen kokousta täältä. Toimintasuunnitelma on vasta esitys ja siihen voi vaikuttaa syyskokouksessa. Kannattaa siis tulla paikalle! Jos sinulle heräsi kiinnostus olla mukana tekemässä kaikkea, mitä toimintasuunnitelmassa on, sinun paikkasi on Kasvon hallituksessa! Kasvon hallituksen tämänhetkiset jäsenet vastaavat mielellään kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Kasvon sääntömääräinen syyskokous pidetään 26.11. klo 16 Virran hallitushuoneessa. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki edun opiskelijat, mutta äänivaltaisia ovat vain ainejärjestöjen nimeämät henkilöt. Esityslistaan voit tutustua täältä.

Nähdään viimeistään syyskokouksessa!

Veera Ikkelä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: