Opiskelijajäseniä haetaan valmisteluryhmiin!

22 Tam

Moi!

Kasvatustieteiden yksikön johtokunta käsittelee kokouksessaan 30.1 yksikön henkilöstösuunnitelman täydentämistä ja tarkentamista. Tehtäväntäyttöjä koskien asetetaan valmisteluryhmiä, joiden tehtävänä on valmistella tehtävien täyttämistä (edellyttäen, että johtokunta hyväksyy kokouksessaan henkilöstösuunnitelman esityksen mukaisesti). Valmisteluryhmiin haetaan nyt opiskelijajäseniä (1 per ryhmä), joista yksikköjärjestö Kasvo tekee yhdessä ainejärjestöjen edustajien kanssa esityksen 30.1 mennessä.

Valmisteluryhmä mm. valmistelee tehtäväntäyttösuunnitelman, arvioi opetusansiot ja vaadittavan kielitaidon sekä haastattelee parhaiksi arvioimansa hakijat. Valmisteluryhmä tekee myös ehdotuksen johtajalle siitä, kuka hakijoista tehtävään tulisi ottaa ja ketä ehdotetaan varalle. Ryhmien ensimmäiset kokoukset pidetään viikolla 7. Tavoitteena on, että tehtävät julistettaisiin haettavaksi viikolla 11, jotta tehtäväntäyttöasia voitaisiin toimittaa rehtorille päätettäväksi toukokuun lopulla. Opiskelijoiden rooli on prosessissa tärkeä, jonka lisäksi tehtävästä saa varmasti arvokasta kokemusta.

Jos siis kiinnostuit ja haluat vaikuttaa tehtäväntäyttöihin, lähetä hakemuksesi 28.1 mennessä osoitteeseen kasvory@gmail.com. Kerro hakemuksessasi lyhyesti ja vapaamuotoisesti, miksi haet tehtävään ja mikä/mitkä valmisteluryhmistä kiinnostaa eritysesti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kiinnostus ja sitoutuneisuus tehtävään riittävät. Listätietoja tehtävästä allekirjoittaneelta. Valmisteluryhmät ovat:

Yliopistolehtorin tehtävät (alana yliopistopedagogiikka)
Yliopistolehtorin tehtävä (alana varhaiskasvatus)
Tutkimuskoordinaattorin tehtävä
Yliopisto-opettajan tehtävä (alana käsityötiede, tekstiilityö)
Yliopistolehtorin tehtävä (alana kasvatustieteet)

Terkuin,

Emmi Kasvon pj

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: