Kulttuuri- ja liikuntaviikko tulossa!

3 Hel

Moikka! Viikko 8 lähestyy hyvää tahtia ja sen myötä myös meidän yksikössämme alkaa hulina! Luvassa muun muassa SOOLin kahvittelua, avolava, dodgeball-turnaus, pulkkamäki, avanto-uinti (Kasvo tarjoaa makkarat!), liikuntavuoroja, improkerhoa, lounasdiscoa, leffahetkiä sekä tietysti kasvatustieteiden yksikön yhteiset huikeat paardit! Eikä tuossakaan ollut vielä kaikki, sen vuoksi liitteenä suunnittelujengin terveiset sekä yhteenkoottu kulttuuri- ja liikuntaviikon ohjelma:

Heipähei kaikille!

Tammikuu on selätetty ja alkaa olla ajankohtaista kääntää katseet kasiviikon huikeaan tapahtumakokonaisuuteen, perinteiseen liikunta- ja kulttuuriviikkoon!

Koko viikon ajan Virta ja yliopiston lähiympäristö täyttyvät erinäisistä pienemmistä ja suuremmista häppeningeistä, joissa koko EDU pääsee harjoittamaan niin kehoaan kuin mieltään rennon rempseässä tunnelmassa. Mukana on klassikkotapahtumia huippusuositusta Dodgeballista ja tuiman totisesta änäriturnauksesta (joukkueilmoittautumiset näihin osoitteeseen kipinary@gmail.com) rennon letkeään Open Stage- iltamaan ja tietovisailuihin, sekä myös monenlaista uutta ja ihmeellistä kokeiltavaa. Tapahtumia on kasassa sen verran laaja kattaus että jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin kiinnostavaa ja mielekästä tekemistä!

Torstai-iltana viikon äksönit huipentuvat ravintola Kaijakkaan, jonne kaikilla edulaisilla on ilmainen sisäänpääsy. Kreisibailaukset aloitellaan kello 22.00 ja lopetetaan pitkällä perjantain puolella.

Elikkä siis ei muuta kuin joka iikka mukaan, pidetään yhdessä hauskaa, kisaillaan ja opitaan uutta!

Terveisin suunnittelujengi!

MITÄ: Kulttuuri- ja liikuntaviikko

MISSÄ: Virrassa sekä ympäri Tamperetta

MILLOIN: 16.-20.2

KENELLE: Koko Edulle!

Kulttuuri- ja liikuntaviikon ohjelma

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: