Kasvon loppusyksyn kuulemisia & syyskokouksen antia

25 Mar

Kasvo ry:n marraskuu on ollut täynnä mielenkiintoista ohjelmaa. Kuluneen kuukauden aikana on järjestetty jos jonkinlaista tapahtumaa ja kaiken kruunaa syyskokous, jossa saimme ihanalle pärställe uuden hallituksen kaudelle 2019. ♥ Lue alta lisää!


kaliaa JA kebabia

Kasvon järjestämä Kaliaa JA kebabia -hyvinvointitapahtuma järjestettiin kolmatta kertaa marraskuun alussa ja tänä vuonna tapahtuman saama huomio yllätti jokaisen. Facebook-tapahtuma herätti kiinnostusta tapahtumasta kiinnostuneiden ja/tai siihen osallistuvien määrän ollessa lähes 3000 henkilöä. Ei paha, ei lainkaan. Ensi vuoden suosiota ei uskalleta edes ajatella, mutta potentiaalia löytyy. Hämeenkadun Appro, pidä varasi; kilpailija on saapunut.

  • Tapahtumaan osallistui lopulta yli 40 henkilöä ja meininki oli hyvä koko tapahtuman ajan. Rentoa yhdessäoloa ruokaähkyn kera, paras tapa viettää marraskuista iltaa! Tapahtumasta kerättiin palautetta, jonka pohjalta tapahtumaa kehitetään entisestään ensi vuotta varten. Kiitos kaikille osallistujille!

Marraskuun puolessa välissä Kasvon hallituslaiset järjestivät tapahtumaa EDUn ainejärjestöjen hallituksille, tänä vuonna pikkujoulujen merkeissä. Tapahtuma oli (ainakin allekirjoittaneen mielestä) erittäin onnistunut: hyviä ohjelmanumeroja, vertaistukea ja muuta keskustelua maan ja taivaan välillä. Kasvon tavoite on yhdistää EDUn ainejärjestötoimijoita ja ainejärjestöjä, mikä on vallan mukavaa ja vaivatonta herkkujen ja glögin äärellä tiukan tietovisan kera. Muutama jouluinen esimerkkikysymys:

  • Mikä oli vuonna 2016 Suomen radioissa soitetuin joululaulu?
  • Kuinka monta kiloa kinkkua Suomessa syödään joka joulu? (24.12.2017 mukaan)
  • Vuonna 1990 ilmestynyt elokuva Yksin kotona kertoo Kevin McCallisterista, joka on lähdössä perheensä kanssa ulkomaille jouluksi. Alkusähellyksen seurauksena Kevin unohtuu kotiin eikä vanhemmat huomaa Kevinin poissaoloa ennen kuin vasta lentokoneessa. Minne maahan muu perhe on matkalla viettämään joulua?

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: Kasvon syyskokous! Marraskuun 19. päivä kokoustettiin Virrassa ja suunnattiin katseita ensi vuoteen. Kasvon ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio käytiin läpi. Muutama nosto näistä:

  • Kaudella 2019 Kasvo ry pyrkii keskittämään kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnan kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonnan oman toimintansa alle.
  • Kasvon alle perustetaan tapahtumajaosto, joka helpottaa Kasvon alaisten ainejärjestöjen yhteisten tapahtumien suunnittelua.
  • Ensi vuoden talousarviossa rahaa on budjetoitu isompi summa Kasvon vuosijuhlille (!!!)

Ja sitten, tieto, jota kaikki ovat odottaneet:

Kasvo ry:n hallitus vuodelle 2019.

Puheenjohtaja: Jere Riekkinen (lo)

Varapuheenjohtaja: Saija Yli-Rosti (elokas)

Hallituksen jäsenet: Milla Merinen (lo), Sakari Punnonen (lto), Tanja Eerola (lo), Elina Tulkki (elokas) ja Janne Sulin (lto).

Paljon onnea kaikille valituille, Kasvon tulevaisuus on hyvissä ja osaavissa käsissä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: