Hallitus 2019

Huomaattehan että hallituksen sähköpostiosoite kasvo-hallitus[at]uta.fi ei ole tällä hetkellä aktiivisesti toiminnassa sähköpostipalveluissa tapahtuvien uudistusten johdosta. Otathan suoraan yhteyttä esimerkiksi puheenjohtajaamme tai asianomaiseen vastaavaan, joiden sähköpostiosoitteet ovat alla. Tiedotamme, kun hallitussähköposti on taas käytettävissä.

Puheenjohtaja: Jere Riekkinen, jere.riekkinen[at]tuni.fi

Varapuheenjohtaja: Saija Yli-Rosti, saija.yli-rosti[at]tuni.fi

EDUnvalvontavastaavat: Elina Tulkki & Saija Yli-Rosti,

elina.tulkki[at]tuni.fi & saija.yli-rosti[at]tuni.fi

Sihteeri: Elina Tulkki, elina.tulkki[at]tuni.fi

Viestintävastaava: Tanja Eerola, tanja.eerola[at]tuni.fi

EDUstusvastaava: Janne Sulin, janne.sulin[at]tuni.fi

Ympäristövastaava: Janne Sulin, janne.sulin[at]tuni.fi

Talousvastaava: Sakari Punnonen, sakari.punnonen[at]tuni.fi

Kansainvälisyysvastaava: Milla Merinen, milla.merinen[at]tuni.fi

 

 

 
Jere Riekkinen
Puheenjohtaja
Face of the Face

Moromoi. Oon Jere, vuoden 2019 Kasvon pj. Opiskelen luokanopettajaksi, eli alunperin OKAlainen. Moikataan, kun ta-va-taan. Tule sanomaan ja ideoimaan, jos on huolia tai toiveita (tai vaikka ilmankin niitä), joihin Kasvo voisi vastata.

Hi. I am Jere. First of his name. Head of the Face. Uncle of six dragons. Knight of OKA.
Come to say hi. Tell if you have any ideas, which could make Edu better place for us all. And if you have any problems, let’s Face it together.
Saija Yli-Rosti
Varapuheenjohtaja ja edunvalvontavastaava
Vice chair and educational affairs & student advocacy
Hand of the Face, Warden of Students and Ranger of Kopo.

Heipähei! Olen Saija, Kasvon vpj ja toinen edunvalvontavastaavista. Opiskelen elinikäistä oppimista eli juureni ovat Mentorissa. Minun ja työparini Elinan kanssa voi tulla juttelemaan tai meille voi lähettää sähköpostia koulutus- ja sosiaalipolitiikan sekä edunvalvonnan tiimoilta.

Hello! I’m Saija, Kasvo’s vice chair and with Elina I take care of educational affairs like politics, and student advocasy. Please come to talk to us or send us an email if you have any questions or ideas on these subjects. We are here to help.
Elina Tulkki – Sihteeri ja edunvalvontavastaava
Secretary & Educational affairs and student advocasy

Heipsan! Olen Elina, neljännen vuoden Elokkaan opiskelija eli Mentorin ainejärjestön ja hallitustoiminnan kasvatti. Sihteerinä kirjoitan Kasvon kokousten pöytäkirjat. Lisäksi toimin Saijan työparina edunvalvonnan parissa, eli mm. luotsaan EDU:n kopojaostoa ja vastaan laajalti kaikesta opiskelijoiden hyvinvointiin, osallistumiseen, opintoihin jne. liittyvästä. Minut voi bongata myös TREYn edustajistosta!

Hello there! I’m Elina, I study lifelong learning and eduation, so I’m originally from Mentor. As a secretary I write down the things we talk in Kasvo’s board meetings. With Saija, I also work with educational affairs and all the thing regarding EDU’s student’s well-being.
Sakari Punnonen
Taloudenhoitaja
Master of coin.
Dragonborn.
Moi, oon Sakari. ITUlainen. Vartioin Kasvon rahakirstua rautaisella nyrkillä, kavereiden kesken minut tunnetaan Rautakourana.

Hi, I am Sakari. ITUlian. I am guard of the Face treasury. Friend’s call me Ironfist.
Milla Merinen
Kansainvälisyysvastaava
Head of all things international

Hellurei kaikille tasapuolisesti, oon Milla! Alunperin okalainen, eli luokanopettajaopiskelija. KV-hommat on mun juttu, ja tehdään niitä yhdessä edun ainejärjestöjen kanssa. Jos sul on jotain kv-asioihin, tai miksei muuhunkin asioihin, liittyviä kyssäreitä niin vetäse hihasta ja selvitellään yhessä.
Tanja Eerola
Viestintävastaava
Communications

Moikka kaikille! Olen Tanja, kolmannen vuoden okalainen eli luokanopettajaopiskelija. Kasvossa vastuualueenani toimii viestintä, eli pidän huolta siitä että viesti kulkee järjestömme ja jäsenjärjestöjemme välillä. Viestiminen minun suuntaani käy niin sähköpostitse kuin kasvotusten Virran käytävillä – tunnistat minut punaisista hiuksista ja (vähän turhan) kovaäänisestä naurusta. Tuu ihmeessä nykimään hihasta, jos viestintään liittyvät asiat tai jokin Kasvon toiminnassa yleisesti askarruttaa mieltä!

Hello everyone, I’m Tanja! I’m a third-year teacher student with communications as my area of expertise. My job is to make sure that the information runs smoothly between Kasvo ry and our member associations. If you want to reach me somehow, go ahead and email me or poke my shoulder if you see (or hear) me in the Virta building.
Janne Sulin
EDUstus- ja ympäristövastaava
Faqir of entertainment and master of the nature

Moro ny. Mää oon Janne, erikoismies Suomen Kotkasta. Opiskelen kolmatta vuotta tarhantätiksi ja toimin Kasvossa tittelin mukaisesti EDUstus- ja ympäristövastaavana. Eli jos on jotain kysyttävää edellä mainituista asioista, kysykää ihmeessä. Meikän voi nähdä vaihtelevalla menestyksellä EDUn tapahtumissa tahi tanssi- ja lauluravintoloissa vapaa-ajalla.

Hello now. I am Janne – a very special boy from Eagle town, Finland. I’m on my way to become a professional supernanny. My job in Face organization is entertaining people at parties and water the pot plant on Virta’s third floor. I’m a very nice boy. Cheers.
Mainokset
%d bloggers like this: