Toimintasuunnitelma

Kasvo ry

Toimintasuunnitelma kaudelle 2018

Päätehtävä

Kasvo ry on Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntajärjestö. Kasvo ry:n päätehtävänä toimikaudella 2018 on tukea ja ylläpitää tiedekunnan opiskelijoiden sekä opiskelijajärjestöjen toimintaa ja yhteisöllisyyttä sekä osallistua aktiivisesti tiedekunnan opiskelijoita koskevaan edunvalvontaan ja koulutuspolitiikkaan.

Edunvalvonta

Kasvo ry seuraa tiedekunnassa tapahtuvia muutoksia ja reagoi niihin huolehtien kaikkien kasvatustieteiden opiskelijoiden edunvalvonnasta ja yhdenvertaisuudesta. Kasvo ry huolehtii, että opiskelijoilla on edustus opiskelijoiden asioita käsittelevissä työryhmissä. Opiskelijaedustajien rekrytointi hoidetaan yhdessä tiedekunnan kanssa. Kasvo ry kehittää ja ylläpitää tiedekuntaneuvoston opiskelijaedustajien ja muiden opiskelijoiden välistä yhteydenpitoa. Opiskelijoilla on mahdollisuus antaa palautetta Kasvon ry:n hallitukselle, joka käsittelee palautteet ja päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Kaudella 2018 Kasvo ry keskittää kasvatustieteiden tiedekunnan kansainvälisten
opiskelijoiden edunvalvonnan oman toimintansa alle. Kasvo ry tiedottaa edunvalvonnan väylistä sekä ainejärjestöjen toimijoille että suoraan kansainvälisille opiskelijoille.

Kasvo ry huolehtii kasvatustieteiden aseman säilymisestä Tampereella ainejärjestöjen sekä tiedekunnan kanssa yhteistyössä. Kasvo ry ylläpitää aktiivisesti tapaamisia sekä keskusteluyhteyttä ainejärjestöjen, opiskelijaedustajien ja tiedekunnan henkilökunnan kanssa. Kasvo ry seuraa ja on mukana Tampereen korkeakoulujen yhdistymishankkeen etenemisessä ja sen kehittämässä kasvatustieteiden näkökulman huomioon ottaen.

Jaostot

Kasvo ry pitää yllä puheenjohtajien jaostoa ja koulutuspoliittista jaostoa. Puheenjohtajajaostoon kuuluvat Kasvo ry:n sekä jäsenjärjestöjen puheenjohtajistot. Koulutuspoliittiseen jaostoon kuuluvat Kasvo ry:n ja jäsenjärjestöjen koulutuspoliittiset vastaavat, tiedekunnan hallopedit sekä työryhmien opiskelijaedustajat. Jaostot kokoontuvat tarpeen mukaan ja pitävät yhteyttä Facebook-ryhmien kautta. Jaostojen tavoitteena on tuoda tiedekunnan ja ainejärjestöjen ajankohtaiset asiat kaikkien tiedekunnan järjestöjen tietoon, jakaa neuvoja sekä kokemuksia ja tukea yhteistyötä yli ainejärjestörajojen. Tiedekunnan järjestöjen puheenjohtajat sekä hallopedit tapaavat lisäksi säännöllisesti kasvatustieteiden tiedekunnan dekaania ja hallintohenkilökuntaa.
Tapaamiseen voivat tarvittaessa osallistua myös järjestöjen koulutuspoliittiset vastaavat.

Tiedotus

Vuonna 2018 pidetään yllä tiedotusta ja vuorovaikutusta Facebookin, Instagramin sekä
nettisivujen kautta. Kaikkien kanavien päivityksestä huolehditaan säännöllisesti. Kaudella 2018 Kasvo ry nostaa tapahtumien markkinoinnin lisäksi myös koulutuspoliittisten asioiden ja teemojen esiin nostamiseen tiedotuskanavillaan. Kansainväliset opiskelijat huomioidaan tiedottamalla heille liittyvät tiedotteet myös englanniksi.

Talous

Vuonna 2018 Kasvo ry pyrkii käyttämään saadut avustukset Edun opiskelijoiden yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi. Varoilla tuetaan myös tiedekunnan yhteistä kansainvälistä toimintaa. Mahdolliset tiedekunnalta saadut avustukset Kasvo ry jakaa tasavertaisesti kaikille Kasvo ry:n jäsenjärjestöille järjestöjen jäsenmäärien mukaan. Kaudella 2018 Kasvo ry pohtii myös tulevaisuutta ajatellen avustuksien ulkopuolisia varainhankinnan keinoja.

Yhteistyö

Kasvo ry pitää aktiivisesti yhteyttä tiedekunnan henkilökuntaan sekä tiedekuntaneuvoston ja tiedekunnan tiimien opiskelijajäseniin. Kasvo ry jakaa tietoa luottamustoimista ja opiskelijaedustajista kaikille tiedekunnan opiskelijoille sekä järjestää tiedotustilaisuuksia tarpeen mukaan. Kasvo ry kehittää yhteistyötä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan ja muiden tiedekuntajärjestöjen kanssa.

Tuutorointi

Tiedekuntajärjestö kannustaa ainejärjestöjä yhteistyöhön tuutoroinnissa ja tukee yhteisten tapahtumien järjestämistä. Kasvo ry osallistuu orientoiviin opintojen infotilaisuuteen sekä mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tapahtumiin alkusyksystä.

Kansainvälisyys ja kansainvälinen tuutorointi

Kasvo ry koordinoi kv-tuutorointia ja kv-tuutoreiden rekrytointia sekä edistää yhdessä
ainejärjestöjen kanssa tiedekunnan kansainvälistä toimintaa. Kasvo ry kokoaa kv-tuutorit yhteen suunnittelemaan ja järjestämään kv-tuutoritoimintaa. Vuonna 2018 Kasvo ry keskittää kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonnan toimintansa alle. Lisäksi kansainväliset opiskelijat huomioidaan jatkuvalla englanninkielisellä viestinnässä yhdenvertaisina opiskelijoina tiedekunnassa.

Yhteisöllisyys

Kasvo ry osallistuu uusien ainejärjestöjen yhteistyötapoja kehittämiseen ja tukee tiedekunnan ainejärjestöjä yhteisten tapahtumien järjestämisessä, muussa vapaa-ajan toiminnassa sekä tuutoroinnissa. Kasvo ry järjestää yhteisöllisiä tapahtumia jäsenjärjestöille ja niiden hallituksille. Kasvo ry tukee kaikille tiedekunnan jäsenjärjestöjen opiskelijoille suunnattuja yhteisiä tapahtumia raha-avustuksin ja tiedottaa niistä Kasvo ry:n tiedotuskanavilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: