Toimintasuunnitelma

Kasvo ry

Toimintasuunnitelma kaudelle 2017

Päätehtävä

Kasvo ry on Tampereen yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan tiedekuntajärjestö. Kasvo ry:n päätehtävänä toimikaudella 2017 on tukea ja ylläpitää tiedekunnan opiskelijoiden sekä opiskelijajärjestöjen toimintaa ja yhteisöllisyyttä sekä osallistua aktiivisesti tiedekunnan opiskelijoita koskevaan edunvalvontaan ja koulutuspolitiikkaan.

Edunvalvonta

Kasvo ry seuraa tiedekunnassa tapahtuvia muutoksia ja reagoi niihin huolehtien kaikkien tutkinto- ohjelmien opiskelijoiden edunvalvonnasta ja yhdenvertaisuudesta. Kasvo ry huolehtii, että opiskelijoilla on edustus opiskelijoiden asioita käsittelevissä työryhmissä. Opiskelijaedustajien rekrytointi hoidetaan yhdessä tiedekunnan kanssa. Kasvo ry kehittää ja ylläpitää tiedekuntaneuvoston opiskelijaedustajien ja muiden opiskelijoiden välistä yhteydenpitoa. Opiskelijoilla on mahdollisuus antaa palautetta Kasvon ry:n hallitukselle, joka käsittelee palautteet ja päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Jaostot

Kasvo ry pitää yllä puheenjohtajien jaostoa ja koulutuspoliittista jaostoa. Puheenjohtajajaostoon kuuluvat Kasvo ry:n sekä jäsenjärjestöjen puheenjohtajistot. Koulutuspoliittiseen jaostoon kuuluvat Kasvo ry:n ja jäsenjärjestöjen koulutuspoliittiset vastaavat, tiedekunnan hallopedit sekä työryhmien opiskelijaedustajat. Jaostot kokoontuvat tarpeen mukaan ja pitävät yhteyttä Facebook-ryhmien kautta. Jaostojen tavoitteena on tuoda tiedekunnan ja ainejärjestöjen ajankohtaiset asiat kaikkien tiedekunnan järjestöjen tietoon, jakaa neuvoja sekä kokemuksia ja tukea yhteistyötä yli ainejärjestörajojen. Tiedekunnan järjestöjen puheenjohtajat sekä hallopedit tapaavat lisäksi säännöllisesti kasvatustieteiden tiedekunnan dekaania ja hallintohenkilökuntaa. Tapaamiseen voivat tarvittaessa osallistua myös järjestöjen koulutuspoliittiset vastaavat.

Tiedotus

Vuonna 2017 kehitetään edelleen tiedotusta ja vuorovaikutusta Facebookissa ja markkinoidaan Kasvo ry:n Facebook -sivua yhtenä tiedekunnan opiskelijoiden tiedotuskanavana. Myös nettisivujen päivityksestä huolehditaan säännöllisesti. Kasvo ry:llä on Instagram-tili tiedekunnan ja opiskelijajärjestöjen tapahtumien kuvaamista ja mainostamista varten. Kansainväliset opiskelijat huomioidaan lisäämällä englanninkielistä tiedotusta.

Talous

Vuonna 2017 Kasvo ry pyrkii käyttämään saadut avustukset Edun opiskelijoiden yhtenäisyyden ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi. Varoilla tuetaan myös kv-toiminnan kehittämistä. Mahdolliset tiedekunnalta saadut avustukset Kasvo ry jakaa tasavertaisesti kaikille Kasvo ry:n jäsenjärjestöille järjestöjen jäsenten määrän .

Yhteistyö

Kasvo ry pitää aktiivisesti yhteyttä tiedekunnan henkilökuntaan sekä tiedekuntaneuvoston ja tiedekunnan tiimien opiskelijajäseniin. Kasvo ry jakaa tietoa luottamustoimista ja opiskelijaedustajista kaikille tiedekunnan opiskelijoille sekä järjestää tiedotustilaisuuksia tarpeen mukaan. Kasvo ry kehittää yhteistyötä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan ja muiden tiedekuntajärjestöjen kanssa.

Tuutorointi

Tiedekuntajärjestö kannustaa ainejärjestöjä yhteistyöhön tuutoroinnissa ja tukee yhteisten tapahtumien järjestämistä. Kasvo ry pyrkii säilyttämään edellisinä vuosina saavutetut yhteistyötavat.

Kansainvälisyys ja kansainvälinen tuutorointi

Kasvo ry koordinoi kv-tuutorointia ja kv-tuutoreiden rekrytointia sekä edistää yhdessä ainejärjestöjen kanssa tiedekunnan kansainvälistä toimintaa. Kasvo ry kokoaa kv-tuutorit yhteen suunnittelemaan ja järjestämään kv-tuutoritoimintaa. Vuonna 2017 Kasvo ry kehittää kv-toimintaa ja siihen liittyvää tiedotusta kv-opiskelijoiden tarpeiden mukaisesti sekä pyrkii selkeyttämään kv- toimintakulttuuria.

Yhteisöllisyys

Kasvo ry kehittää uusia ainejärjestöjen yhteistyötapoja ja tukee tiedekunnan ainejärjestöjä yhteisten tapahtumien järjestämisessä, muussa vapaa-ajan toiminnassa sekä tuutoroinnissa. Kasvo ry järjestää yhteisöllisiä tapahtumia jäsenjärjestöille ja niiden hallituksille. Kasvo ry tukee kaikille tiedekunnan jäsenjärjestöjen opiskelijoille suunnattuja yhteisiä tapahtumia raha-avustuksin ja tiedottaa niistä Kasvo ry:n tiedotuskanavilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: